Aanrijdingsschade? Meld deze via uw mobiel!

Bent u betrokken bij een aanrijdingsschade? Dan hoeft u in de meeste gevallen geen papieren schadeformulier meer in te vullen. Wanneer u de gegevens via www.mobielschademelden.nl meldt, is dit al voldoende.

Voordeel van het melden van uw schade via www.mobielschademelden.nl is dat u direct foto’s van de situatie ter plaatse kunt toevoegen en daardoor uzelf een tekening op het schadeformulier bespaart. Ook kunt u na de melding de status blijven volgen.

Zijn er meerdere partijen bij de schade betrokken? Dan hoeft de schade maar 1 keer gemeld te worden. Wanneer de verzekeringsgegevens van zowel uzelf als de tegenpartij zijn ingevuld, zal de schademelding bij het verzenden direct naar beide verzekeraars worden verzonden. De tegenpartij hoeft enkel de melding te bevestigen met behulp van een sms-code.

Het melden van uw schade via www.mobielschademelden.nl zorgt voor een directe en snelle afwikkeling van uw schade. Naast het melden via de website is er ook een app beschikbaar voor zowel Iphone- als Androidgebruikers.

Komt u er zelf niet uit? Kom bij ons langs op het kantoor. Wij helpen u graag!