Annelies Nijhuis

Hypotheekadviseur

De regisseurs in zekerheid van Ekelenkamp staan voor u klaar. Ik help u graag met persoonlijke en klantgerichte adviezen. Maak direct een afspraak met mij voor een vrijblijvend gesprek.

Direct contact

0548 61 60 71

Mail Annelies

Ik help u graag

  Over Annelies Nijhuis

  Hypotheekadviseur

  Sinds 2022 werk ik bij JIJ Hypotheken als hypotheek adviseur. Het persoonlijk contact met klanten en de prettige en informele sfeer binnen JIJ Hypotheken trekt mij erg aan. Ik ben zelf al jarenlang werkzaam op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen.

  Het mooiste van mijn vak vind ik de verschillende cliënten die je ontmoet met ieder hun eigen achtergrond, interesses en wensen. Voor mij de uitdaging om deze wensen in vervulling te laten gaan. Ik vind het leuk om moeilijke en complexe hypotheekzaken in eenvoudige en simpele bewoordingen uit te leggen en om klanten te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes. Mijn doel is een tevreden klant welke met plezier terug komt op ons kantoor.

  In de vrije tijd wandelen en fietsen mijn man en ik graag. Ook tuinieren is een gezamenlijke hobby.  We hebben twee volwassen dochters die beiden in de zorg werken.

  Hoe kunt u ons bereiken

  WhatsApp

  Stuur ons een app op: 06 528 987 85

  Telefonisch

  Bel ons op +31(0548) 61 60 71. Onze adviseurs zitten voor u klaar.

  Kantoor

  Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 08:30 tot 17:30 uur.
  (met uitzondering van feestdagen)