Annet Hoogland

Adviseur Zakelijk

De regisseurs in zekerheid van Ekelenkamp staan voor u klaar. Ik help u graag met persoonlijke en klantgerichte adviezen. Maak direct een afspraak met mij voor een vrijblijvend gesprek.

Direct contact

0548 61 60 71

Mail Annet

Ik help u graag

  Over Annet Hoogland

  Advies Zakelijk

  Mijn functie bij Ekelenkamp is zakelijk adviseur waarbij een belangrijk deel van mijn werkzaamheden bestaat uit advies aan werkgevers op het gebied van collectieve inkomensverzekeringen. Dat zakelijk advies, precies op maat voor die ene ondernemer met zijn unieke bedrijf; dat vind ik mooi om te doen. Daarbij hoort ook het ondersteunen van werkgevers op gebied van arbobegeleiding en re-integratie. Zeker bij langdurige verzuimdossiers is het van belang dat dit goed wordt gedaan.

  Bij Ekelenkamp neem ik ook een stukje personeelszaken voor mijn rekening. Wat mooi is aan het werk bij Ekelenkamp is de samenwerking met collega’s. We doen het met elkaar.

  In mijn vrije tijd vind ik het leuk om naar de wedstrijden van mijn kinderen te gaan kijken. Verder vind ik het heerlijk om een goed boek te lezen maar ook om een serie of film te kijken. Voor een avondje theater, een etentje of een dagje winkelen krijg je mij ook direct enthousiast.

  Hoe kunt u ons bereiken

  WhatsApp

  Stuur ons een app op: 06 528 987 85

  Telefonisch

  Bel ons op +31(0548) 61 60 71. Onze adviseurs zitten voor u klaar.

  Kantoor

  Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 08:30 tot 17:30 uur.
  (met uitzondering van feestdagen)