“Bijna zestig procent van de Nederlanders met een koophuis is niet verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid.” Dat beweert een hypotheekverstrekker op hun website. Dit is het resultaat van een onderzoek onder meer dan duizend mensen met een hypotheek. Bijna tachtig procent van de mensen is slecht of helemaal niet op de hoogte van de financiële consequenties als zij arbeidsongeschikt worden.

Wel zorgen om arbeidsongeschikt
Ondanks dat een meerderheid van de respondenten geen aparte arbeidsongeschiktheidsverzekering heeft afgesloten, zijn er wel zorgen over de mogelijkheid arbeidsongeschikt te worden. Een derde geeft aan soms of voortdurend stress en angst te ervaren om arbeidsongeschikt te raken. Dat is verontrustend.

Als gevolg van de coronacrisis zijn meer mensen zich hier zorgen over gaan maken. Volgens de hypotheekverstrekker is na de start van de pandemie dertig procent van de mensen begonnen financiële reserves aan te leggen om bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid op te vangen.

De arbeidsongeschiktheidsverzekering
Bent u benieuwd hoe het financiële plaatje er uit ziet wanneer u arbeidsongeschikt raakt? Ekelenkamp kan u de gevolgen laten zien van arbeidsongeschiktheid met én zonder verzekering. Naast dit inzicht ontvangt u ook een voorstel voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering gebaseerd op uw situatie en wensen. Op basis van ons advies en het verkregen inzicht in uw financiële situatie bij arbeidsongeschiktheid kunt u een betere keuze maken om uzelf wel of niet tegen arbeidsongeschiktheid te verzekeren.

Beter inzicht, minder stress
Door inzicht te krijgen in uw financiële positie en mogelijke risico’s bij arbeidsongeschiktheid ervaren veel ondernemers op dit gebied minder stress.

Goed advies is daarbij belangrijk. Benieuwd wat Ekelenkamp voor u kan betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag!

Dit kan telefonisch op 0548-616071 of per mail naar bedrijven@ekelenkamp.nl.

Bron: findinet.nl