Goed sparen kun je leren. Alle kinderen die in oktober bij RegioBank sparen of een jeugdrekening openen, worden extra beloond met een verrassing.

Hele maand oktober: Kinderspaarweken

Goed sparen kun je leren. Door stap voor stap te doen. Van kinds af aan, met kleine bedragen. Daarom heeft RegioBank de hele maand oktober haar Kinderspaarweken. Een maand waarin we over het belang van sparen door kinderen vertellen. En alle kinderen die in deze maand bij RegioBank sparen of een jeugdrekening openen, worden extra beloond met een verrassing.

Kom jij ook langs met jouw (klein)kind?

RegioBank: voor de hele familie

Als bank voor de hele familie is RegioBank er ook voor jouw kind. Wij noemen dit het jeugd ontzorgpakket. Dit pakket bestaat uit het bekende Zilvervloot Sparen én JongWijs.
• Met Zilvervloot Sparen spaar je een mooi startkapitaal voor jouw kind bij elkaar.
• JongWijs is voor jouw kind zélf. Stap voor stap kan jouw kind zo leren omgaan met geld.

Met het Jeugd ontzorgpakket regel je het in één bezoek goed voor jouw kind. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om Zilvervloot Sparen of JongWijs los te openen.

Wees welkom

Wij vertellen je graag wat we als bank voor je kunnen betekenen. En in het bijzonder ook voor jouw kind. Bel ons voor een afspraak of loop gerust bij ons binnen. Je bent altijd van harte welkom.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0548-616071 of per mail naar particulieren@ekelenkamp.nl.