Onze klanten staan bij ons al 50 jaar centraal. Dit betekent dat wij u altijd optimaal helpen en geen “nee” willen verkopen. Of het nu gaat om advies over pensioen, zakelijke verzekeringen of privéverzekeringen. U kunt altijd op ons rekenen.

De huidige verzekeringsmarkt kenmerkt zich door fusies en verdergaande digitalisering bij verzekeraars en is erg in beweging. Graag willen wij uw belangen zo goed mogelijk blijven behartigen. Daarom zijn wij een samenwerking aan gegaan met de Heilbron Groep om onze krachten te bundelen. Meer informatie over de Heilbron Groep en wat dit voor onze klanten betekent, leest u in onderstaand nieuwsbericht.

Heilbron Groep

De Heilbron Groep is een landelijke organisatie met sterke regionale wortels. De Heilbron Groep is met het volmachtbedrijf, arbodienstverlening, verzekeringsadviesbedrijf en makelaardij uitgegroeid tot een van de grootste financieel adviesbedrijven van Nederland.

Uw polis, de premie, de voorwaarden en de verzekeraar wijzigen niet. Ook ons team verandert niet. Al uw vertrouwde contactpersonen blijven uw eerste aanspraakpunt op ons kantoor aan de Godfried Bomansstraat 9 in Nijverdal. Wij hopen de komende periode de voordelen van de samenwerking met de Heilbron Groep voor u tastbaar te maken. Wij zijn er voor u!

 

Wat verandert er voor u?

Uw voordelen op een rijtje:
• Dankzij nog meer specialisten profiteert u van een uitgebreide dienstverlening op het gebied van schade- en zorgverzekeringen en inkomens- en pensioenadvies. Ook voor hypotheekadvies, financiële planning of makelaardij kunt u bij de Heilbron Groep terecht.
• U kunt kiezen uit een breder aanbod van verzekeraars (met aantrekkelijke premies). Hierdoor kunnen wij nog beter voor u vergelijken en u het best passende product aanbieden.
• Wij kunnen ook ‘moeilijk’ te verzekeren risico’s afdekken die reguliere verzekeraars niet aankunnen, niet accepteren en vaak weigeren.
• Wilt u een schade melden? Er staat 24 uur per dag een professioneel schadeteam voor u klaar. Schades kunnen daarom nog sneller worden afgehandeld.

 

Goed om te weten

Op termijn gaan wij onder de naam Heilbron verder. Als het zover is, hoort u het van ons. Tot die tijd behouden wij onze huidige naam. Wel zal naast ons eigen logo ook ‘Heilbron Groep’ op onze uitingen komen te staan.

Vragen

Heeft u nog vragen of zijn er dingen niet duidelijk naar aanleiding van dit nieuwsbericht? Neemt u dan gerust contact met ons op via 0548-616071 of via info@ekelenkamp.nl.

Ook staat onze deur altijd voor u open, onze adviseurs helpen u graag!