Manfred Paus

Hypothecair Planner

De regisseurs in zekerheid van Ekelenkamp staan voor u klaar. Ik help u graag met persoonlijke en klantgerichte adviezen. Maak direct een afspraak met mij voor een vrijblijvend gesprek.

Direct contact

0548 61 60 71

Mail Manfred

Ik help u graag

  Over Manfred Paus

  JIJ Hypotheken

  Sinds 1996 heb ik zowel de ontwikkelingen bij Ekelenkamp verzekeringen als JIJ Hypotheken van binnenuit meegemaakt in uiteenlopende functies. In mijn huidige werk als hypothecair planner mag ik mensen helpen om hun dromen waar te maken. Dat is machtig mooi en geeft me veel energie.  De regelgeving wordt steeds ingewikkelder en om binnen die kaders droomwensen van mensen te kunnen financieren, is iedere dag een feest. Soms moet ik mensen teleurstellen en aangeven dat iets echt niet verantwoord is. Dat is minder leuk, maar het is wel de morele verplichting die ik als adviseur ook heb.

  Naast met Ekelenkamp ben ik ook een beetje vergroeid met VV Langeveen. Jarenlang speelde ik zelf in het eerste en tegenwoordig ben ik actief in het bestuur en lid van de technische commissie. En ik train en begeleid al jaren een jeugdelftal van onze vereniging.

  Hoe kunt u ons bereiken

  WhatsApp

  Stuur ons een app op: 06 528 987 85

  Telefonisch

  Bel ons op +31(0548) 61 60 71. Onze adviseurs zitten voor u klaar.

  Kantoor

  Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 08:30 tot 17:30 uur.
  (met uitzondering van feestdagen)