Mirjam Ardesch-Engbers

Binnendienstmedewerker JIJ Hypotheken

De regisseurs in zekerheid van Ekelenkamp staan voor u klaar. Ik help u graag met persoonlijke en klantgerichte adviezen. Maak direct een afspraak met mij voor een vrijblijvend gesprek.

Direct contact

0548 61 60 71

Mail Mirjam

Ik help u graag

  Over Mirjam Ardesch

  JIJ Hypotheken

  Mijn vorige werkgever was een grote organisatie. Werken bij een kleiner, meer gemoedelijk bedrijf past beter bij mij. Als binnendienstmedewerker bij JIJ Hypotheken zorg ik voor de administratieve afhandeling van de hypotheekaanvragen, waardoor ik de adviseurs kan ontlasten. Ik ga steeds weer met plezier naar mijn werk en hou ervan dat elke dag een drukke dag is.

  Buiten mijn werk ben ik vrijwilligster bij handbalvereniging Stevo waar ik training geef en begeleidster ben van het eerste damesteam. Ik ga graag naar de schouwburg en geniet van de wintersport en zomervakanties samen met mijn man en twee tienerzoons.

  Hoe kunt u ons bereiken

  WhatsApp

  Stuur ons een app op: 06 528 987 85

  Telefonisch

  Bel ons op +31(0548) 61 60 71. Onze adviseurs zitten voor u klaar.

  Kantoor

  Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 08:30 tot 17:30 uur.
  (met uitzondering van feestdagen)