Kom langs!

Tussen 08:30 en 17:30 uur
G. Bomansstraat 9. Nijverdal

Onze regisseurs

De regisseurs in zekerheid van Ekelenkamp staan graag voor u klaar. Met persoonlijke en klantgerichte adviezen die ertoe doen. Maak direct een afspraak met één van onze regisseurs.

Ekelenkamp geeft zekerheid in verzekeringen

Zekerheid betaalbaar maken dankzij onze oplossingen.

Risico’s horen bij het leven en kunnen we niet altijd vermijden. Maar de financiële gevolgen ervan kunnen we wel ondervangen. Afhankelijk van uw bezittingen en omstandigheden adviseren onze regisseurs in zekerheid u over de juiste persoonlijke verzekeringen. Samen met u zoeken onze regisseurs naar de juiste balans tussen risico’s die u zelf kunt dragen en het verzekeren van onverantwoorde risico’s.

icon_6_blauw

Ekelenkamp geeft financiële zekerheid bij het aankopen van uw woning

Ons hypotheekadvies hebben we ondergebracht in JIJ Hypotheken. JIJ Hypotheken is een samenwerking tussen twee gevestigde namen. Mulder Makelaardij en Ekelenkamp Regisseurs in Zekerheid uit Nijverdal. Beide bedrijven zijn jarenlang actief in de financiële en vastgoedwereld en zijn nauw betrokken bij de lokale samenleving. Met vaste gezichten, persoonlijk contact en begrijpelijke adviezen onderscheiden we ons. We opereren zowel op de zakelijke als de particuliere markt, zodat we elke klant van A tot Z kunnen begeleiden.

Ekelenkamp geeft zekerheid in financial planning

Rendementen voor een stuk zekerheid in de toekomst

Uw leven zit vol dynamiek. Veranderende belastingwetgeving, een zorgstelsel dat continu in beweging is, erfrecht en pensioenwetgeving die worden aangepast; stuk voor stuk hebben ze continu invloed op uw inkomens- en vermogenspositie. Tel daarbij op dat zo’n beetje alle grote gebeurtenissen in uw leven effect hebben op uw financiële positie, dan is het duidelijk dat financial planning van belang is. Het biedt grip en overzicht op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Ekelenkamp, Regisseurs in Zekerheid, is de ideale sparringpartner om die financial planning met u vorm te geven.

Ekelenkamp is ook úw Zelfstandig Adviseur van RegioBank

Naast advies over verzekeringen en hypotheken helpt Ekelenkamp ook graag met al uw bankzaken!

RegioBank is een solide bank met de persoonlijke aandacht die u mag verwachten. U kunt altijd bij ons binnenlopen voor vragen en informatie. Wij luisteren naar uw wensen en geven professioneel en persoonlijk advies.