Wij bieden klanten een nieuwe mogelijkheid om via een veilige manier met ons kantoor in contact te komen: Safebay.

Met Safebay kun je snel berichten sturen naar onze collega’s. Naast berichten versturen is het ook mogelijk om bijlagen naar ons toe te zenden en videogesprekken te voeren.

Safebay is een messenger vergelijkbaar met WhatsApp, maar extra beveiligd zodat je er zeker van bent dat (gevoelige) informatie alléén met Ekelenkamp wordt gedeeld.

Vraag nu een gratis account aan

Veilig je gegevens delen? Daarom gebruikt Ekelenkamp Safebay!

Veiligheid
De app is van Nederlandse bodem en de servers van Safebay vallen onder Europese wetgeving. Jouw gegevens worden niet aan derden verstrekt of voor andere doeleinden gebruikt.

Betrouwbaar
Doordat je je met iDIN kunt identificeren weet je altijd zeker met wie je chat. Berichten worden versleuteld verzonden en opgeslagen. Alleen jij en de afzender kunnen de inhoud ervan lezen.

Privacy
Je gesprekken en documenten worden niet opgeslagen op de smartphone. Niet op die van jezelf en niet op die van de ander. Je kunt ze bovendien verwijderen wanneer jij maar wilt.

Digitaal klantakkoord
Zodra je geïdentificeerd bent met iDIN kun je offertes en dergelijke digitaal accorderen en retourneren. Dat scheelt scannen, brievenbuspost en een hoop vertraging.

 

Om Safebay te kunnen gebruiken heb je een uitnodiging van ons nodig. Daarna kun je een account aanmaken. Om er zeker van te zijn dat jij het écht bent, kun je je eenmalig met iDIN identificeren. We gebruiken die informatie alleen voor identificatie, verder doen we er helemaal niets mee. Daarna kun je aan de slag op dezelfde manier zoals je met andere app’s gewend bent. Maar dan veilig.

Vraag nu een gratis account aan