Stefan Domhof

Verzekeringsadviseur Zakelijk en ICT-er

De regisseurs in zekerheid van Ekelenkamp staan voor u klaar. Ik help u graag met persoonlijke en klantgerichte adviezen. Maak direct een afspraak met mij voor een vrijblijvend gesprek.

Direct contact

0548 61 60 71

Mail Stefan

Ik help u graag

  Over Stefan Domhof

  Advies Zakelijk / ICT

  Dankzij enkele jaren ervaring op een ICT-opleiding ben ik redelijk handig met moderne communicatieapparatuur. Maar de opleiding Bank- en Verzekeringswezen maakte duidelijk dat daar mijn toekomst lag. Na een paar jaar op een verzekeringskantoor in Arnhem deed zich in 2015 de kans voor om bij Ekelenkamp te gaan werken. Lekker dicht bij huis voor een Rijssenaar. Na een paar jaar schadebehandeling maakte ik in 2019 de stap naar verzekeringsadviseur voor de zakelijke markt.

  Door de combinatie met ICT-werkzaamheden en het feit dat klanten de hele dag zonder afspraak bij Ekelenkamp kunnen binnenlopen, is geen dag hier hetzelfde en dat bevalt me heel goed.

  Ook thuis doe ik heel uiteenlopende dingen. Ik loop hard, maar ben ook dol op fotograferen. En als groot muziekliefhebber kun je me vinden in concertzalen en op festivalterreinen.

  Hoe kunt u ons bereiken

  WhatsApp

  Stuur ons een app op: 06 528 987 85

  Telefonisch

  Bel ons op +31(0548) 61 60 71. Onze adviseurs zitten voor u klaar.

  Kantoor

  Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 08:30 tot 17:30 uur.
  (met uitzondering van feestdagen)