Vacature Accountmanager zakelijke verzekeringen (32-40 uur)

Als Accountmanager zakelijke verzekeringen ga je adviseren en bemiddelen in zakelijke schade-, inkomens- en zorgverzekeringen en zorg je voor het behouden en onderhouden van een gedeelte van de bestaande verzekeringsportefeuille. Je wordt uitgedaagd om met jouw commerciële vaardigheden de portefeuille te laten groeien.

Je gaat werken in een klantenteam met enthousiaste en deskundige collega’s. Als accountmanager stel je samen met je collega’s van de binnendienst een periodieke acquisitie- en/of onderhoudsplanning en de realisatie hiervan op. Je bezoekt de relaties en weet deze bezoeken tot in de puntjes voor te bereiden. Je weet wat er speelt bij de klanten en waar de risico’s liggen. Je bent de gesprekspartner en hebt de juiste kennis in huis om hen te adviseren over risico’s en de diensten die wij kunnen bieden.

Wij vragen

 • Je bent een ervaren adviseur met de juiste deskundigheid op het gebied van risicomanagement of bereid je kennis verder uit te breiden m.b.t. risicomanagement;
 • Je hebt bij voorkeur een HBO diploma in je bezit, je hebt daarnaast relevante werkervaring in de assurantiebranche en bent in bezit van vakgerichte opleidingsdiploma’s;
 • Je beschikt over de diploma’s Wft Basis, Wft Schade zakelijk en Wft Inkomen en bent natuurlijk helemaal up-to date;
 • Je bent commercieel sterk en weet van aanpakken;
 • Je bent nauwkeurig, enthousiast en collegiaal;
 • Je kunt goed prioriteiten stellen en stelt hierbij de klant centraal;
 • Je bent beschikbaar voor 32 of 40 uur per week;
 • Bij voorkeur ben je woonachtig in onze regio.

Wij bieden

 • Een informele werksfeer met korte communicatielijnen;
 • Een grote mate van zelfstandigheid en de mogelijkheid om eigen initiatieven te ontplooien;
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over ons

Ekelenkamp bestaat inmiddels ruim 50 jaar en maakt sinds 2020 onderdeel uit van de Heilbron Groep. Door onze persoonlijke aanpak en kennis zijn we uitgegroeid tot de grootste dienstverlener op het gebied van makelaardij, verzekeringen, hypotheken en pensioenen binnen de regio, met vestigingen in o.a. Apeldoorn, Doetinchem, Arnhem en Aalten. Wij zijn 100% onafhankelijk van verzekeraars en bankinstellingen en wij helpen onze relaties op weg in de lastige wereld van de woningmarkt, verzekeringen en hypotheken. Onze organisatie is open en eerlijk. De kosten zijn transparant en we adviseren onze relaties alleen producten en diensten waar we zelf voor 100% achter staan.

Bij Ekelenkamp hechten wij veel waarde aan een persoonlijke en enthousiaste aanpak en een grote kennis van het vakgebied en de lokale markt. Daar stellen onze relaties ook hoge eisen aan. Onze medewerkers zien het dan ook als een uitdaging om voor iedere situatie een passende oplossing te vinden. En daar kun jij je bijdrage aan leveren.

Solliciteren

Herken jij jezelf in het profiel van de Accountmanager zakelijke verzekeringen die wij zoeken en kijk je er naar uit om bij ons aan de slag te gaan? Mail dan jouw motivatie en CV naar Martijn Boerrigter, directeur via m.boerrigter@ekelenkamp.nl. Voor meer informatie kun je Martijn ook bellen op telefoonnummer 0548-616071.