Vacature Binnendienstadviseur particuliere verzekeringen (32-40 uur)

Als Binnendienstadviseur Particulier ben je samen met onze andere regisseurs in zekerheid het aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe relaties. Je helpt klanten met het kiezen van de juiste verzekeringsdekking en begeleidt de aanvraag en mutaties. Je signaleert commerciële kansen en pakt deze vervolgens proactief op. Je initieert mogelijkheden tot cross selling en handelt deze zelfstandig af of schakelt, waar nodig, de buitendienstadviseur in. Je onderhoudt veel contact met relaties, verzekeraars en onze interne schadeafdeling. De relatie ervaart jouw toegevoegde waarde door het leveren van optimale, klantgerichte en goede service.

Wij vragen

  • Je hebt minimaal een MBO niveau 4 diploma in je bezit en je hebt daarnaast relevante werkervaring in de assurantiebranche;
  • Je beschikt over de diploma’s Wft Basis en Wft Schade particulier en bent natuurlijk helemaal up-to date;
  • Je bent commercieel sterk en weet van aanpakken;
  • Je bent nauwkeurig, enthousiast en collegiaal;
  • Je kunt goed prioriteiten stellen en stelt hierbij de klant centraal;
  • Je bent beschikbaar voor 32 of 40 uur per week;
  • Bij voorkeur ben je woonachtig in onze regio.

Wij bieden

  • Een informele werksfeer met korte communicatielijnen;
  • Een grote mate van zelfstandigheid en de mogelijkheid om eigen initiatieven te ontplooien;
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over ons

Ekelenkamp bestaat inmiddels ruim 50 jaar en maakt sinds januari 2021 onderdeel uit van de Heilbron Groep. Door onze persoonlijke aanpak en kennis zijn we uitgegroeid tot de grootste dienstverlener op het gebied van makelaardij, verzekeringen, hypotheken en pensioenen binnen de regio, met vestigingen in o.a. Apeldoorn, Doetinchem, Arnhem en Aalten. Wij zijn 100% onafhankelijk van verzekeraars en bankinstellingen en wij helpen onze relaties op weg in de lastige wereld van de woningmarkt, verzekeringen en hypotheken. Onze organisatie is open en eerlijk. De kosten zijn transparant en we adviseren onze relaties alleen producten en diensten waar we zelf voor 100% achter staan.

Bij Ekelenkamp hechten wij veel waarde aan een persoonlijke en enthousiaste aanpak en een grote kennis van het vakgebied en de lokale markt. Daar stellen onze relaties ook hoge eisen aan. Onze medewerkers zien het dan ook als een uitdaging om voor iedere situatie een passende oplossing te vinden. En daar kun jij je bijdrage aan leveren.

Solliciteren

Herken jij jezelf in het profiel van de Binnendienstadviseur Particuliere Verzekeringen die wij zoeken en kijk je er naar uit om bij ons aan de slag te gaan? Mail dan jouw motivatie en CV naar Martijn Boerrigter, directeur via m.boerrigter@ekelenkamp.nl. Voor meer informatie kun je Martijn ook bellen op telefoonnummer 0548-616071.