Vacature (Junior) hypotheekadviseur (32-40 uur)

Bijna iedereen die een huis gaat kopen loopt tegen complexe vraagstukken aan. Krijgen we de financiering wel rond? Wat voor hypotheek past het beste bij mijn situatie? Hoe hoog worden mijn maandlasten? Zoveel vragen, evenveel antwoorden. Stuk voor stuk komen ze van jou. Jouw advies gaat in op financiering, financiële risico’s en mogelijke besparingen op de maandelijkse lasten. Met jouw kennis weet je alles begrijpelijk uiteen te zetten voor de klant. Ongeacht of het een potentiële klant betreft of iemand die al jaren honkvast is. Service staat voor jou op de eerste plaats. Samen met het belang van de klant natuurlijk. Het belangrijkste doel? Voorzien in even goed als onafhankelijk advies.

Uiteraard met een glimlach en een voldaan gevoel bij de klant tot gevolg. Zo werk je niet alleen aan vandaag, maar ook aan goede relatie op de lange termijn.

Wij vragen

 • Je bent in het bezit van het diploma Wft basis, Wft vermogen en Wft hypothecair krediet (inclusief Wft consumptief krediet);
 • 1 á 2 jaar werkervaring in een soortgelijke rol is een pré;
 • Je bent nauwkeurig, enthousiast en collegiaal;
 • Je weet je op commercieel gebied goed te redden;
 • Je bent servicegericht, klantvriendelijk, cijfermatig en analytisch sterk

Wij bieden

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een contract van 32 tot 40 uur per week;
 • 26 vakantiedagen (o.b.v. een fulltime dienstverband), 8% vakantiegeld en een pensioenregeling;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Personeelskorting bij het afsluiten van je verzekeringen;
 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Volop mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen en opleidingen te volgen.

Over ons

JIJ Hypotheken maakt onderdeel uit van de Heilbron Groep. Door onze persoonlijke aanpak en kennis zijn we uitgegroeid tot de grootste dienstverlener op het gebied van makelaardij, verzekeringen, hypotheken en pensioenen binnen de regio, met vestigingen in Apeldoorn, Doetinchem, Arnhem en Aalten. Wij zijn 100% onafhankelijk van verzekeraars en bankinstellingen en wij helpen onze relaties op weg in de lastige wereld van de woningmarkt, verzekeringen en hypotheken. Onze organisatie is open en eerlijk. De kosten zijn transparant en we adviseren onze relaties alleen producten en diensten waar we zelf voor 100% achter staan.

Bij JIJ Hypotheken hechten wij veel waarde aan een persoonlijke en enthousiaste aanpak en een grote kennis van het vakgebied en de lokale markt. Daar stellen onze relaties ook hoge eisen aan. Onze medewerkers zien het dan ook als een uitdaging om voor iedere situatie een passende oplossing te vinden. En daar kun jij je bijdrage aan leveren.

Solliciteren

Herken jij jezelf in het profiel van de (Junior) Adviseur Hypotheken die wij zoeken en kijk je er naar uit om bij ons aan de slag te gaan? Mail dan jouw motivatie en CV naar Martijn Boerrigter, directeur via m.boerrigter@ekelenkamp.nl. Voor meer informatie kun je Martijn ook bellen op telefoonnummer 0548-616071.