Wat is uw spaarwens?

Wie wat bewaart die heeft wat. Als u spaart, geldt dat voor u. Heeft u een spaarwens die u wilt vervullen? Dan is het nu een goed moment om extra te sparen.

Sparen maakt gelukkig
Weet u dat sparen u nog veel meer oplevert dan alleen het spaargeld zelf? Denk alleen al aan de voorpret die u heeft over de leuke dingen die nog gaan komen: een mooie musical. die nieuwe camera of een grotere auto. en als uw spaarwens uitkomt, kunt u trots zijn en er extra van genieten. Want het is veel leuker om geld uit te geven als u ergens voor heeft gespaard.

Wat is uw spaarwens?
Weet u al waarvoor u spaart? Voor een mooie vakantie, een nieuwe fiets of een opknapbeurt voor uw tuin? Of spaart u om gewoon wat geld achter de hand te hebben? Waar u ook voor spaart, onze Zelfstandig Adviseur Regiobank helpt u graag met handige tips en een goed advies. Zo kunt u nog sneller uw spaarwens laten uitkomen.

Sparen is nu extra leuk
Het is nu nog interessanter om te sparen voor uw spaarwens. Want als u vóór 30 juni 2017 € 750,- overmaakt naar een Regiobank spaarrekening, heeft onze Zelfstandig Adviseur Regiobank een leuk cadeautje voor u op kantoor. Een bezoek is dus zeker de moeite waard.

Kom snel langs, want op is op!

Regiobank-sparen