Kom langs!

Tussen 08:30 en 17:30 uur
G. Bomansstraat 9. Nijverdal

Onze regisseurs

De regisseurs in zekerheid van Ekelenkamp staan graag voor u klaar. Met persoonlijke en klantgerichte adviezen die ertoe doen. Maak direct een afspraak met één van onze regisseurs.

Wij zijn actief in onder andere de volgende branches:

zorg_4
Zorg/medische dienstverlening
transport_1
Transport/opslag
maakindustrie_4
Productie
foto_klanten_zakelijk_2
Groothandel
transport_beton_9
Bouw

Het dienstenpakket van Ekelenkamp bestaat uit

Bedrijfsverzekeringen

Onze regisseurs in zekerheid zorgen dat u zorgeloos kunt ondernemen. Daarvoor bieden zij onder meer:

  • Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven
  • Wagenparkverzekeringen
  • Brand- en bedrijfsschadeverzekeringen
  • Werkmaterieelverzekering
  • Cyberverzekering

Werknemersverzekeringen

Zoals werknemers vaak het grootste kapitaal vormen van een onderneming, zo kunnen ze ook een fors risico inhouden voor een bedrijf. Ziekte of arbeidsongeschiktheid van werknemers kan een bedreiging vormen voor de continuïteit van een onderneming. Financieel maar ook door het wegvallen van productie of dienstverlening. Denk ook aan aansprakelijkheid voor schade veroorzaakt door werknemers.

Goed werkgeverschap voorziet dan in bijvoorbeeld een WGA-hiaat verzekering.

Verzuimverzekeringen

Voor vraagstukken op het gebied van ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid, Arbo en re-integratie hebben onze zekerheidsregisseurs alle kennis en ervaring in huis. Dat resulteert altijd in een passende oplossing op maat.

Risicomanagement

Ondernemen is risico’s durven nemen. Maar niet alle risico’s zijn zomaar te dragen. Vandaag de dag maken o.a. wetgeving en mondige consumenten dat risicomanagement, ook in het MKB, tot een wezenlijk onderdeel van de bedrijfsstrategie moet behoren. Ekelenkamp, regisseurs in zekerheid, zijn ervaren sparringpartners op dat gebied.

Pensioen en arbeidsongeschiktheid

Misschien duurt het nog even voordat u of uw werknemers kunnen stoppen met werken, maar toch is het verstandig om u nu al te verdiepen in uw pensioenregeling. Daarnaast bieden wij ook oplossingen voor het arbeidsongeschiktheidsrisico van ondernemers. Benieuwd naar onze mogelijkheden voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering of pensioenregeling?

Zorgeloos ondernemen met de regisseurs in zekerheid van Ekelenkamp

De regisseurs in zekerheid van Ekelenkamp zijn, dag in dag uit, een laagdrempelige altijd te bereiken sparringpartner voor ondernemers. Risicomanagement, uitgekiende verzekeringen en adequate schadeafhandeling; ze maken het mogelijk dat ondernemers kunnen doen waar ze plezier aan beleven en waar ze goed in zijn.

Onze samenwerking begint met een professionele risico-inventarisatie op locatie. Op basis daarvan worden waterdichte polissen met concurrerende voorwaarden uitonderhandeld. Het uitgekiende verzekeringspakket wordt periodiek tegen het licht gehouden en we besteden regelmatig aandacht aan preventie. Efficiënte processen, ondersteund door state-of-the art automatisering zorgen voor snelle en adequate schadeafhandeling.

Eenvoud en gemak voor klanten kenmerken onze manier van werken. Dankzij vaste contactpersonen en opvallend korte lijnen vormen de zekerheidsregisseurs van Ekelenkamp als het ware het verlengde van uw eigen organisatie. Een e-mail service zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste voor u relevante ontwikkelingen in ons vakgebied.

Meer informatie over de mogelijkheden bij Ekelenkamp?

Neem contact met ons op. Wij zijn op verschillende manieren bereikbaar.

Kantoor

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 08:30 tot 17:30 uur.

Bezoekadres

Godfried Bomansstraat 9
7442 TH Nijverdal