Pensioenregeling

Misschien duurt het nog even voordat u of uw werknemers kunnen stoppen met werken, maar toch is het verstandig om u nu al te verdiepen in uw pensioenregeling. Het pensioen kan een lastige materie zijn. Samen met u maakt Ekelenkamp de informatie over diverse pensioenregelingen begrijpelijk en inzichtelijk door een duidelijke uitleg aan u én uw werknemers door een van onze gespecialiseerde regisseurs in zekerheid.

Deze uitleg is op locatie mogelijk. Ook kunnen wij via een videogesprek u en uw werknemers tegelijk te woord staan en informeren over de diverse pensioenregelingen.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Als ondernemer wilt u het liefst niet nadenken over arbeidsongeschiktheid. Toch is het goed in beeld te hebben welke risico’s u loopt wanneer u arbeidsongeschikt raakt. Welke inkomsten vallen weg en voor hoe lang kunt u deze inkomsten missen?

Met de arbeidsongeschiktheidsverzekering vangt u dit risico op. Kunt u door ziekte of een ongeval uw werk niet meer uitvoeren? Dan ontvangt u met deze verzekering een uitkering. Ook kunt u wanneer nodig worden begeleid bij re-integratie.

Bij Ekelenkamp kijken wij samen naar de risico’s welke u loopt bij arbeidsongeschiktheid, welk risico u zelf kunt of wilt dragen en wat verzekerd dient te worden. Zo bieden wij een dekking op maat welke zijn aangepast aan uw wensen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?