Verzuim / Arbo / WGA voor ondernemers

Voor vraagstukken op het gebied van ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid, Arbo en re-integratie hebben onze zekerheidsregisseurs alle kennis en ervaring in huis. Dat resulteert altijd in een passende oplossing op maat.

Verzuim voorkomen en begeleiden

Werkgever en werknemer zijn vandaag de dag samen verantwoordelijk voor een goede werkomgeving. Als ondernemer moet u daarom goed samenwerken met uw werknemers. Om verzuim te voorkomen en om na verzuim terugkeren te stimuleren en faciliteren. Uw aandeel in de samenwerking is fors. Niet alleen bent u in het geval van ziekteverzuim verplicht het loon van de werknemer gedurende twee jaar door te betalen. Ook moet u de juiste verzuimbegeleiding inzetten en eventuele re-integratie mogelijk maken.

Uiteenlopende concepten

Oplossingen voor verzuim- en re integratievraagstukken zijn er in alle soorten en maten. Variërend van eenvoudige basisoplossingen tot uitgebreide concepten met uiteenlopende producten en diensten. De zekerheidsregisseurs van Ekelenkamp brengen samen met u in kaart waar uw behoeftes liggen en welke verzekering daarop aansluit. Waar het om gaat, is dat uw onderneming doordraait, ook als werknemers (tijdelijk) uitvallen.

Besparing in kosten en tijd

Dat een werknemer uitvalt, is al lastig genoeg. Daar kunt u dan ook geen administratieve druk bij hebben.  Alle administratie rondom de verzuimverzekering nemen wij daarom van u over. Daarvoor beschikken we over adequate systemen en efficiënte methodieken. U bespaart dus tijd en wij kunnen de kosten en daardoor de tarieven laag houden.

Integrale aanpak

Wij houden alles onder één paraplu. Dat zorgt voor een integrale, efficiënte aanpak op het brede gebied van loondoorbetaling bij ziekte, WGA/WIA oplossingen, Arbo en re-integratievraagstukken en verzuimbeleid.